Comunitat Valenciana

El DOGV publica les bases del concurs per a triar nou director artístic de Les Arts

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest divendres la resolució del Patronat de la Fundació Palau de les Arts per les quals s'aproven les bases de la convocatòria del concurs per a triar un nou director artístic del coliseu. D'aquesta manera, els aspirants a succeir a Davide Livermore al capdavant del teatre d'òpera valencià tindran 30 dies naturals a partir de demà per a presentar els seus projectes.
Auditori de Les Arts
Auditori de Les Arts
GVA - Archivo
Auditori de Les Arts

Aquests plans hauran d'incloure la proposta artística i la seua gestió, i que hauran de garantir que el coliseu valencià es convertisca en un espai per a "la internacionalització i l'excel·lència operística" en el qual l'ús de l'espai estiga "maximitzat".

Així, cada candidatura haurà d'incloure la proposta per a les dos pròximes temporades operístiques, així com les línies mestres fins a la finalització del contracte. Igualment, ha de tindre propostes per a l'Orquestra de la Comunitat Valenciana; la projecció del Centre de Perfeccionamient Plácido Domingo i l'equip tècnic, didàctic i formatiu.

Aquestes són les principals condicions de la convocatòria per a aquest càrrec, que va quedar vacant després de la dimissió de Davide Livermore, i que va aprovar dilluns passat el nou Patronat de Les Arts.

La persona designada per a ocupar la plaça subscriurà un contracte d'alta direcció, que tindrà una durada de quatre anys, prorrogables a quatre més mitjançant un procés d'avaluació de la gestió realitzada. La retribució bruta anual a percebre se situarà entre els 120.000 i els 135.000 euros, d'acord amb les funcions que se li assignen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento