Comunitat Valenciana

Ribó reitera la negativa de l'Ajuntament a un accés nord al port en superfície

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat aquest dilluns la negativa de l'Ajuntament de la ciutat a un accés nord al port en superfície i al fet que aquesta infraestructura afecte el terme municipal de la capital valenciana. "Per als projectes que impliquen un pas en superfície pel municipi de València la resposta de l'Ajuntament és molt clara: no", ha assenyalat el primer edil.
Port de València
Port de València
PUERTO DE VALENCIA
Port de València

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de participar en la presentació del nou projecte d'enllumenat públic de València, preguntat per l'accés nord al port de la ciutat. El responsable municipal ha indicat que "l'Ajuntament de València sempre ha dit no a l'accés nord" i ha afirmat que "continua dient no".

L'alcalde ha considerat "intolerables" les "incidències" que una infraestructura com aquesta d'accés al port tindria en barris de la zona marítima com "Malva-rosa o Cabanyal" i ha insistit en la negativa del consistori a acceptar "un plantejament en superfície" que "afecte el terme municipal" de València.

Joan Ribó ha apuntat que "una altra cosa és que es faça en zones que no afecten el municipi de València, mitjançant túnels" i ha comentat que "altres plantejaments" no depenen del consistori i que no entra en ells. "Altres plantejaments no depenen de nosaltres i no entrem ací", ha dit.

"Per davall de terra o per mar, això és altra cosa, no depèn de nosaltres", ha agregat el primer edil. Després d'açò, ha precisat que la "intenció" municipal no és "crear problemes al port" i ha ressaltat que l'"obligació" de l'Ajuntament és "defendre els barris de València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento