Comunitat Valenciana

El jutjat ordena presó per al detingut per la mort de la seua mare a Benimàmet (València)

  • El jutjat d'Instrucció número 1 de València ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut diumenge passat per la mort de la seua mare i l'apunyalament de la parella d'ella en la pedania de Benimàmet, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El jutge, de guàrdia el dia dels fets, li imputa un delicte d'homicidi/assassinat i un altre en grau de temptativa. El presumpte autor del crim, de 26 anys, romandrà hospitalitzat sota custòdia policial fins que reba l'alta médica.

El presumpte autor dels fets va ser detingut en la matinada del diumenge per presumptament matar la seua mare amb un ganivet i ferir la parella d'aquesta mentre tots dos dormien. Els fets s'han produït sobre l'una de la matinada en una vivenda del carrer Gavarda de la pedania valenciana de Benimàmet.

La mare, de 50 anys, ja es trobava morta a l'arribada dels serveis sanitaris a la vivenda, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El padrastre, de 54 anys, presentava ferides en el coll també provocades per arma blanca, per la qual cosa va ser traslladat pels sanitaris a un centre hospitalari de la capital.

Va ser el germà del presumpte autor qui va donar l'avís a la Policia Local perquè es desplaçara fins a l'immoble. A la seua arribada, els agents van trobar al sospitós cobert de sang i amb ferides en el coll suposadament provocades per ell mateix, segons han informat fonts policials. Per açò va requerir assistència hospitalària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento