Comunitat Valenciana

CSIF guanya les eleccions en l'Hospital de Manises amb nou delegats

  • El sindicat CSIF ha guanyat les eleccions sindicals en Especialitzada i Primària L'Horta Manises S.A.O., on es troba l'hospital de Manises, i ha aconseguit nou diputats i tercera victòria sindical consecutiva des de 2010 i la tercera victòria sindical consecutiva des de 2010, segons ha informat el sindicat en un comunicat.
Hospital De Manises.
Hospital De Manises.
GVA - Archivo
Hospital De Manises.

En concret, la central sindical ha aconseguit el suport de 272 treballadors, més del doble dels 130 aconseguits per UGT, el segon sindicat ambmés suport.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha millorat "sensiblement" els resultats obtinguts en els anteriors comicis, els de 2014, on ja va guanyar les eleccions amb huit delegats i 189 sufragis a favor. Ara augmenta un representant -dos respecte a 2010-, suma 83 vots més i es queda únicament a 11 del dècim delegat.

CSIF ha aconseguit set representants en el col·legi de tècnics i administratius i dos en el d'especialistes. UGT, segon sindicat en delegats, s'ha quedat amb 4 i 1, respectivament, CESMSAE amb 3 i 1; CCOO, amb 2 i 1; i Satse, amb 2. En total, el comité d'empresa compta amb 23 representants, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento