Comunitat Valenciana

PSPV diu que el PPCV que "va enganyar i va crear una estafa amb la F1" és "el mateix que hui està assegut a les Corts"

  • La diputada autonòmica socialista Ana Barceló ha afirmat que "a poc a poc" se'n va confirmant el que durant anys van denunciar i després de conéixer l'últim informe de la UDEF sobre la Fórmula 1 ha apuntat: "El PPCV que ens va enganyar i va crear una estafa amb la F1 és el mateix que hui està assegut en la bancada de les Corts".

En un comunicat, Barceló ha assegurat que les informacions que s'estan coneixent són d'"extrema gravetat" ja que confirmen "com es va mentir en seu parlamentària". "Durant anys exigírem explicacions sobre la venda de les entrades de F1, a més de la compareixença de l'aleshores portaveu del Consell, María José Catalá, i actual diputada, sobre el contracte de Valmor", ha recordat, per a acusar el PP de "burlar-se descaradament de tots els valencians".

"Mentre els ciutadans estaven patint els efectes de la crisi amb nombroses retallades, el PPCV d'Isabel Bonig i María José Catalá no va dubtar a mentir a tots falsejant les xifres falsejant contractes, ocultant informació i atacant l'oposició que demanava transparència i conéixer la veritat i creant un forat de milers de milions d'euros que haurem de pagar tots", ha denunciat.

Segons ha dit, "des del principi sabien el que feien" i durant sis anys es va negar a l'oposició l'accés al contracte entre Valmor Sport i Fórmula One Administration. En 2014 la diputada Eva Martínez ja va anunciar que es portaria a la Fiscalia "la compra massiva d'entrades de la F1 després de detectar en el llibre de comptabilitat de Valmor nombroses irregularitats".

Ha recordat que es van demanar explicacions a María José Catalá, així com a l'aleshores vicepresident José Ciscar, i a Isabel Bonig, en aquell moment consellera d'Infraestructures: "Mai van donar cap resposta, van ocultar el forat econòmic generat i hui tots ells tenen un escó en Les Corts i alta responsabilitat al capdavant del PPCV".

"No estem parlant d'un altre PP, és el mateix Partit Popular que ens mentia, ens negava l'accés a la informació i la que ens facilitava era falsa i manipulada", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento