Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant per apunyalar a la cara el seu company de pis després d'una discussió domèstica

  • La Policia Nacional ha detingut a Alacant un home acusat d'apunyalar el seu company de pis a la cara després d'una baralla domèstica. Els fets van tindre lloc durant la vesprada d'ahir dimecres, quan una telefonada a la Sala Operativa de la Policia Nacional d'Alacant alertava els agents d'un possible apunyalament en una vivenda d'Alacant, explica aquest cos de seguretat en un comunicat.
L'home detingut
L'home detingut
POLICÍA NACIONAL
L'home detingut

En escassos minuts, una patrulla policial corroborava els fets després d'observar la presència d'una persona asseguda al portal que sagnava. Els agents van demanar, a través de la Sala 091, una ambulància perquè assistira la víctima mentre realitzaven tot tipus de gestions a fi d'aclarir els fets.

Els policies van esbrinar que es tractava d'una discussió domèstica entre companys de pis que va acabar amb l'apunyalament d'un d'ells. Seguidament, els agents van establir un dispositiu policial per a localitzar el presumpte agressor, a qui van aconseguir interceptar en l'entrada d'un garatge diversos carrers adjacents al lloc dels fets, amb restes de sang encara en la roba.

Els agents de la Brigada Provincial de Policia Científica van realitzar l'oportuna inspecció tècnica ocular i es van fer càrrec de dos ganivets trobats a l'aigüera de la cuina, amb els quals presumptament la víctima va ser agredida.

La víctima, un home espanyol de 41 anys, va ser assistida al lloc dels fets i traslladada a l'Hospital General d'Alacant. El presumpte autor dels fets, un home de nacionalitat espanyola de 70 anys, va ser detingut per un presumpte delicte de temptativa d'homicidi. La intervenció va ser duta a terme per agents de la Brigada deSeguretat Ciutadana de la Comissaria Provincial d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento