Comunitat Valenciana

Un jutjat cita a declarar Nomdedéu i Brancal com a investigats per una querella del PP per malversació i falsedat

  • El Jutjat d'Instrucció 2 de Castelló ha citat a declarar com a investigats en la seua condició de querellats al secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, i a la vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, després de rebre una querella contra tots dos, en la qual se'ls atribueix delictes de malversació i falsedat. Així mateix, s'ha acordat la pràctica d'una declaració testifical, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).
Enric Nomdedéu (arxiu)
Enric Nomdedéu (arxiu)
AYTO/ARCHIVO
Enric Nomdedéu (arxiu)

Segons han informat fonts del PP, aquesta querella va ser interposada al febrer pel portaveu adjunt del Grup Popular en l'Ajuntament de Castelló, Juan José Pérez Macián, per un suposat ús indegut del correu postal municipal per part de Compromís per a enviar a ciutadans propaganda electoral per a demanar el vot en les eleccions europees de 2014, així com sobres i llistes.

En aquell moment, tant Enric Nomdedéu com Ali Brancal eren regidors de Compromís en l'Ajuntament de Castelló.

Pérez Macián ja va anunciar en el ple extraordinari sobre corrupció que es va celebrar al febrer en l'Ajuntament que "les circumstàncies sobre aquest greu fet estan en els tribunals".

Per la seua banda, Enric Nomdedéu ha assenyalat en el seu compte de Twitter que no li citen com a investigat, sinó com a "querellat" per un regidor del PP "que actua com a acusació popular". Així mateix, explica que el que haja de dir ho dirà en el jutjat "quan siga el moment processal oportú".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento