Comunitat Valenciana

El PSPV se suma a la mobilització del 16M per a exigir Rajoy els 200 milions promesos contra la violència de gènere

  • Els socialistes valencians s'han sumat a la manifestació convocada per associacions feministes el pròxim 16 de maig a les 19:00 hores en la plaça de l'Ajuntament de València per a exigir al Govern de Mariano Rajoy que incloga en els pressupostos generals de l'Estat els 200 milions d'euros anuals promesos en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.
Borja Sanjuán
Borja Sanjuán
EUROPA PRESS
Borja Sanjuán

Així ho ha assenyalat aquest dimecres el portaveu del PSPV de València, Borja Sanjuán, en roda de premsa, en la qual ha exigit també a Cs que aquesta partida aparega íntegra en els pressupostos "com a part corresponsable" que "en la lluita contra la violència de gènere falten 120 milions".

En eixe sentit, ha assenyalat que "qualsevol partit que aspire a estar en el futur d'aquest país, Comunitat i ciutat ha d'entendre que les dones han de formar part amb garanties, amb seguretat, amb justícia i sense discriminació".

APARTAMENTS TURÍSTICS

D'altra banda, ha destacat l'aprovació de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana, que permetrà l'Ajuntament de València tindre instruments per a regular els apartaments turístics.

D'aquesta manera, s'evitaran "les controvèrsies" que s'han generat en les ciutats en les quals "no s'ha actuat a temps". Per açò, malgrat "no tindre encara un problema de massificació" a València d'apartaments turístics, aquesta nova modalitat "sí que estava començant a afectar la convivència entre veïns i als preus de lloguer".

Per açò, ha destacat que des de l'Ajuntament de València, que ha promogut aquesta esmena, "no ha esperat al fet que existisca un problema perquè hi haja una solució" i ara disposa de ferramentes perquè aquesta nova modalitat, que els socialistes no critiquen, es faça d'una manera "regular sense generar problemes de convivència ni per a l'ús residencial".

ACTIVAR EL PARTIT A VALÈNCIA

D'altra banda, ha explicat que per a complir amb el seu objectiu d'activar el partit a València "en el carrer i en el debat d'idees i propostes" s'ha convocant assemblees participatives en tots els districtes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento