Comunitat Valenciana

Joan Baldoví, feliç com a polític millor valorat segons el CIS

  • "Els polítics valencians també som capaços de donar bones notícies", assegura el diputat de Compromís.
  • Assegura que açò demostra que la gent valora el treball de Compromís en el Congrés dels Diputats.

El portaveu de Compromís en el Congrés dels diputats, Joan Baldoví, ha manifestat estar "molt feliç" després d'haver sigut triat com el polític millor valorat d'Espanya en el Baròmetre del CIS d'abril: "Com a valencià estic molt orgullós que un polític valencià isca bé, els polítics valencians també som capaços de donar bones notícies".

Així ho ha assenyalat en declaracions a Europa Press el parlamentari, que assegura que açò demostra que la gent valora el treball de Compromís en la Cambra baixa i que els parlamentaris de la coalició són "polítics tranquils".

"Em diuen sempre per ací que m'explique bé, que se m'entén", ha indicat, per a agregar que ell intenta sempre mantindre un tarannà "conciliador" en un temps en què els discursos polítics són "més agressius".

Ha assenyalat que "dóna gust que isca algun polític valencià" en els mitjans per una qüestió positiva el mateix dia que el Tribunal Suprem ha confirmat íntegrament la sentència del TSJCV per falsejar contractes entre la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana dirigida per Milagrosa Martínez i la trama Gürtel.

Baldoví ha explicat que alguns companys en el Congrés li han felicitat, fins i tot des de la bancada 'popular', però no li han demanat consell. "Normalment tinc una bona relació amb tothom", ha afirmat, i "cadascun en política fa les coses com les fa".

A més, també ha indicat que el baròmetre del CIS és "una bona notícia" no només per a ell, sinó per a Compromís, perquè li dóna resultats "magnífics" i col·loca la formació "en la part més alta de tota la sèrie històrica". Açò, ha agregat, suposa "un impuls per a afrontar la pròxima campanya". "Esperem que es complisca", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento