Comunitat Valenciana

Compromís denuncia tuits d'Ángel Garrido en els quals qüestiona la cultura de joves valencians i critica Benidorm

  • Els diputats de Compromís en el Congrés dels Diputats han desvetlat aquest dimarts missatges en la xarxa social Twitter del candidat del PP a la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, en els quals, segons el parer de la coalició, figuraven "ofenses" cap als joves valencians i cap a Benidorm (Alacant), capital turística de la Costa Blanca.
Missatges d'Ángel Garrido desvetlats per Compromís
Missatges d'Ángel Garrido desvetlats per Compromís
COMPROMÍS
Missatges d'Ángel Garrido desvetlats per Compromís

En un comunicat, la coalició ha donat a conéixer aquest dimarts uns tuits de Garrido en els quals qüestionava la cultura dels joves valencians i on relacionava Benidorm amb l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi, "grosser i analfabet funcional".

"Supose que els que assetgen la seu del PP a Gènova són estudiants valencians que estan fent un màster a Madrid per a ampliar la seua cultura", diu el primer missatge que va compartir Garrido en Twitter.

I afig en el segon comentari: "Per desgràcia, Berlusconi és un símbol de la política actual; grosser i analfabet funcional... A Benidorm triomfaria".

Davant aquests tuits, el diputat per Alacant, Ignasi Candela, ha exigit a la parlamentària alacantina de Ciutadans, Marta Martín, que intervinga perquè la formació 'taronja' retire el seu suport a la candidatura de Garrido per a ser investit com a successor de Cristina Cifuentes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento