Comunitat Valenciana

Detingut un home per agredir la seua parella davant de les seues filles menors d'edat

  • Agents de la Policia Local de València van detindre aquest passat diumenge 6 de maig un home de 38 anys acusat d'agredir la seua parella sentimental davant de les seues filles, menors d'edat, en la seua casa, segons han informat fonts policials en un comunicat.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Els fets van ocórrer durant la matinada del dissabte al diumenge, al voltant de les 2.30 hores, quan un veí del districte de Trànsits va sol·licitar ajuda telefònica a la Policia Local perquè, pel que sembla, un home estava agredint una dona en l'interior d'un domicili.

Els agents en arribar a la vivenda es van trobar a una parella assistint una dona, que es trobava en el sòl. La parella, veïns de la víctima, havia escoltat colps i crits, segons van relatar als policies, i van acudir a socórrer-la i també a les seues filles, menors d'edat i testimonis dels fets.

Pel que sembla, el pare de les xiquetes i parella sentimental de la dona havia arribat al domicilie minuts abans i havia començat a colpejar-la, fins al punt que la víctima va haver de ser atesa de manera urgent pels serveis mèdics, segons les mateixes fonts.

Els testimonis van alertar a més els policies que el presumpte agressor es trobava encara en la vivenda, amagat. Els agents van detindre l'home i ho van traslladar a la Inspecció Central de Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento