Comunitat Valenciana

Rodríguez diu que PSPV busca amb l'assessorament sobre la Renda d'Inclusió "facilitar informació i documentació"

  • El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha considerat aquest dilluns que el partit en la ciutat de València vol, amb l'assessorament que ha anunciat sobre la Renda Valenciana d'Inclusió, "facilitar informació i documentació" sobre aquest tema.

Així, el responsable socialista ha assenyalat que la idea és que els qui la sol·liciten puguen presentar els papers necessaris davant els "serveis socials" i els "professionals" corresponents i ha descartat "buscar conflictes" entorn d'aquesta mesura.

Rodríguez s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit per a parlar d'actualitat política, preguntat per l'anunci del PSPV de la ciutat de València de convertir les seues seus en punts d'assessorament en la tramitació de la Renda Valenciana d'Inclusió.

"No és moment de buscar conflictes", ha respost Rodríguez, que ha explicat que "el que el PSPV fa en la ciutat de València és absolutament normal i legítim" ja que es tracta de "donar informació al conjunt de la ciutadania perquè puga saber què tipus de documentació o requisits han de complir-se per a poder accedir a la Renda".

Després d'açò, Jorge Rodríguez ha defès el paper i la funció dels serveis socials per a tramitar aquest tipus d'ajudes. D'aquesta manera, ha subratllat que "és evident que la tramitació d'eixa renda ha de ser duta a terme pels serveis socials municipals de qualsevol ciutat".

"Tot tipus de renda i ajuda de caràcter social ha de ser sempre tramitada pels professionals, en aquest cas, pels serveis socials municipals", ha insistit el portaveu del PSPV-PSOE. En aquest sentit, ha apuntat que estima que "el que el PSPV de València està fent és facilitar informació i documentació que posteriorment es portarà als serveis socials corresponents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento