Comunitat Valenciana

PP demana que Oltra explique en dos plens la política de menors i social, que és "el forat negre d'aquesta legislatura"

  • La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular (GPP) en Les Corts, María José Catalá, ha assenyalat aquest divendres que la política social de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, especialment l'atenció dels menors tutelats "s'ha convertit en el forat negre d'aquesta legislatura", per la qual cosa ha demanat un altre ple en la cambra perquè explique aquesta política, a més del monogràfic que van demanar aquesta setmana sobre política de menors.
Català atén als mitjans
Català atén als mitjans
PPCV
Català atén als mitjans

Catalá ha comparegut aquest divendres en Les Corts per a denunciar el "caos" que la gestió de la vicepresidenta està generant entre els col·lectius més vulnerables i que està "tenint tan greus conseqüències entre els menors tutelats per la Generalitat".

En aquesta línia, la portaveu adjunta ha demanat "explicacions urgents" perquè Oltra encara no ha aportat dades sobre si "s'han produït més situacions com les quals s'han viscut aquestes setmanes arrere, volem saber si ha pres mesures per a incrementar la seguretat dels centres de menors i les plantilles per a evitar que situacions d'aquest tipus puguen repetir-se en el futur". "Oltra està fent alguna cosa?", s'ha preguntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento