Comunitat Valenciana

Un videojoc d'una empresa del viver del CEEI de Castelló s'incorpora a la plataforma PlayStation

  • Catness Game Studios, empresa allotjada en el viver del Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI) de Castelló, ha incorporat el seu videojoc d'acció frenètica Hive: Altenum Wars a PlayStation, des del passat 1 de maig, després d'uns primers mesos de presència en la plataforma de distribució digital Steam.
Videojoc Hive: Altenum Wars
Videojoc Hive: Altenum Wars
CEEI
Videojoc Hive: Altenum Wars

Sony Interactive Entertainment España (SIE España) va activar l'eixida del joc amb una classificació PEGI 16 -recomanat per a majors de 16 anys-. Desenvolupat per Catness Game Studios en el marc de PlayStation Talents Games Camp a València -un dels set espais que PlayStation té repartits per la geografia espanyola per a fomentar el desenvolupament local de videojocs-, Hive: Altenum Wars és un joc multijugador online de tirs en 3D, en el qual la càmera enfoca de costat i el terreny de joc del qual -un hexàgon- suposa un "repte afegit" per al jugador.

"Cada costat de l'hexàgon té una gravetat perpendicular a eixe costat, així que la gravetat va canviant i això afecta els tirs", segons han indicat els seus creadors. Amb dos equips de fins a cinc jugadors, cada Hexadium -escenari hexagonal- es divideix en zones, cadascuna amb la seua pròpia gravetat, plataformes i espais oberts que els converteixen en "frenètics" camps de batalla. L'objectiu serà aconseguir l'Altenum, una font de "energia vital" per als viatges inter espacials del segle XXVI.

CADA JUGADOR ASSUMEIX UN ROL

En Hive: Altenum Wars, el jugador assumirà el rol d'un dels millors soldats de les diferents races que existeixen en el joc: humà militar (UFG); humà modificat per Altenum (NHC); robots (EVO) i extraterrestres evolucionats (YILL). Cada heroi compta amb habilitats i armes diferents, per a adaptar-se a l'estil de joc de cada usuari.

Així mateix, PlayStation anuncia aquest dijous que Hive estarà disponible com a joc sense cost addicional del mes de maig per als usuaris de PS Plus Iberia. D'altra banda, Catness entra amb el seu joc en la 'Lliga Oficial PlayStation' a Espanya.

L'equip de treball de Catness Game Studios està format per David Rodríguez (CEO), Marco Domingo (CTO) i Salomón Gallardo (lead artist). Rodríguez i Domingo són socis de l'empresa al costat de Ramón Díaz, Jordi Nebot i Benjamín Garcés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento