Comunitat Valenciana

Una regidora de Compromís desvetla en la iniciativa #Cuéntalo que va patir abusos sexuals en la seua infància

  • VALÈNCIA, 2 (EUROPA PRESS)
El tuit de la regidora Isabel Lozano
El tuit de la regidora Isabel Lozano
TWITTER ISABEL LOZANO
El tuit de la regidora Isabel Lozano

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de València, Isabel Lozano (Compromís) s'ha unit a la iniciativa engegada en Twitter #Cuéntalo denunciant que en la seua infància va patir abusos sexuals per un part d'un professor de karate. La seua companya en la coalició, la diputada de les Corts Valencianes Marian Campello ha revelat, per la seua banda, que durant una prova de treball el coordinador es "va ficar en el seu llit sense consentiment".

Les dos polítiques valencianes donen a conéixer aquestes històries a través de l'hashtag #Cuéntalo, un fil que es creat en la xarxa social arran de la sentència de 'La Manada' i en el qual milers de dones estan explicant els abusos i agressions sexuals que han patit.

En concret, la regidora Isabel Lozano ha desvetlat que amb 10 anys va patir abusos sexuals per part del seu professor de karate durant les classes i subratlla que "pareix que hi havia altres casos, però ningú va denunciar".

"Ell va seguir fent classes i jo vaig abandonar el karate. Els meus pares em van apuntar a ballet", explica en el missatge l'edil.

Per la seua banda, Marian Campello ha relatat que quan tenia 18 anys va fer una prova laboral en la qual havia de quedar-se a dormir per a accedir al lloc de treball i el coordinador del treball es va ficar en el seu llit sense el seu consentiment.

"El que exercia de coordinador i havia de donar el vistiplau al meu treball, qui em doblava en edat, sense donar-li jo cap consentiment es va ficar en el meu llit", assegura, per a recordar que en aquell moment va sentir una "paràlisi".

Aquesta mateixa diputada de Compromís ja va denunciar en 2016 en Les Corts haver patit 'bullying' durant la seua infància en el transcurs d'un debat parlamentari sobre la implantació de mesures per a acabar amb l'assetjament escolar, en el qual va instar a "trencar el silenci" de les víctimes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento