Comunitat Valenciana

Marzà: "Estem en disposició de començar el pròxim curs havent recuperat el professorat que es va tirar al carrer"

  • El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assenyalat aquest divendres que estan en disposició de començar el pròxim curs havent "revertit" totes les retallades amb l'anterior govern i recuperat el professorat que s'havia acomiadat.
Imatge d'arxiu d'un aula
Imatge d'arxiu d'un aula
GVAEDUCACIO
Imatge d'arxiu d'un aula

Marzà ha realitzat aquestes declaracions en una roda de premsa a Castelló en ser preguntat pel pròxim curs escolar. Segons ha dit, "estem treballant per a continuar amb l'ampliació de plantilles, doncs s'ha passat d'un paradigma de tirar gent al carrer a contractar persones, per la qual cosa hi ha hagut un gran avanç". De fet, ha indicat que s'ha recuperat ja pràcticament la totalitat dels docents que van ser acomiadades amb les retallades.

"Ara mateix estem en disposició de començar el curs havent revertit totes les retallades, havent recuperat el professorat que s'havia tirat al carrer i apostant clarament per la innovació educativa i la formació del nostre personal", ha afegit.

De fet, ha recordat que ha començat ara una sèrie de congressos de formació del professorat "que serviran per a seguir innovant i augmentant la qualitat educativa que donem als nostres xiquets".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento