La Policia deté un home a València per assetjar una dona des de fa més de cinc anys
La Policia deté un home a València per assetjar una dona des de fa més de cinc anys Europa Press - Archivo

La detenció del presumpte autor dels fets es va produir aquest dimecres al matí, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia. Les investigacions es van iniciar a principis de març en tindre coneixement els agents que una dona era víctima d'assetjament des de feia diversos mesos, per part d'un conegut que suposadament volia mantindre una relació sentimental amb ella.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que ja des de fa més de cinc anys la víctima estava sent assetjada pel mateix home, tant en l'entrada i eixida del seu treball, així com en la resta de llocs. La víctima va interposar la corresponent denúncia l'any 2014, i es va dictar una mesura cautelar d'aproximació sobre ella, que en ser infringida va ser detingut.

Recentment, els policies van tindre coneixement que se li havia acostat en el mes de març a l'eixida del gimnàs on la víctima practicava esport, i suposadament havia començat a assetjar-la i amenaçar-la amb paraules tals com "covarda", insultant-la i demanant que no cridara a la Policia. L'home suposadament va intentar agafar-la del braç, però la víctima va fugir del lloc.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van localitzar el sospitós i ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament. El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat.

Consulta aquí más noticias de València.