"Quan el conseller (Rafa) Climent creia que ja ho tenia tot solucionat amb l'aprovació d'una llei per lectura única ara resulta que tornem a la casella d'eixida per la seua pròpia incapacitat per a aprovar una norma fiable. Han embolicat encara més el tema dels horaris comercials; mai aporten solucions fiables, sol problemes i pegats", ha assenyalat en un comunicat.

Segons ha dit Salas, als 'populars' no els sorprèn la creació d'aquesta comissió bilateral per a abordar diversos articles de la llei d'acompanyament -entre ells el de comerç- perquè ja van advertir en el seu moment "de la possible inconstitucionalitat de diversos articles que contravenien la legislació estatal bàsica en els quals es prohibia l'obertura comercial en determinats dies i en els quals s'estableix la caducitat de les Zones de Gran Afluència Turística, és a dir, limitacions horàries en zones turístiques".

"Climent i Costa segueixen sent la banda de l'empastre amb els horaris comercials. Porten tres anys marejant a tots, van aprovar una llei amb calçador, per lectura única, sense possibilitat de presentar esmenes, i ara resulta que s'ha de tornar a revisar per ser contrària a la llei. Ara ningú pot sorprendre's ni esgarrar-se les vestidures perquè ja ho advertim en el seu moment en aquestes Corts. El nyap i falta de diàleg és norma de la casa en el Botànic", ha assenyalat.

Consulta aquí más noticias de València.