Comunitat Valenciana

Bonig desitja "màxim encert" al PSPV perquè "no es descomponga" i resolga els seus problemes interns a Alacant

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha desitjat al PSPV "el màxim encert" perquè resolga els seus problemes interns a Alacant i "no es descomponga" perquè ha assegurat que és un partit "necessari en la construcció d'aquesta comunitat".
Bonig en una foto d'arxiu
Bonig en una foto d'arxiu
EUROPA PRESS
Bonig en una foto d'arxiu

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, després d'assistir a l'Assemblea General d'Aerte, en ser preguntada per la situació interna del PSPV en la ciutat d'Alacant, després que la comissió permanent de l'agrupació socialista local decidira substituir Eva Montesinos com a portaveu del grup en el consistori pel regidor Miguel Castelló.

Bonig ha considerat que les qüestions internes de cada partit s'han de "dilucidar". "Respecte a qüestions orgàniques internes de partits jo sóc tremendament respectuosa", ha assenyalat, per a lamentar que ella ha rebut "moltíssimes crítiques i insults del president i la vicepresidenta del Consell, PSPV, Compromís i Podem".

No obstant açò, ha desitjat al partit socialista que "no es descomponga" per "la seua història i tradició". "Hui el PSOE en la província i a Alacant és un partit en descomposició i seria bo que recapacitaren perquè considere que és necessari un partit socialista fort", ha remarcat, per a reiterar el seu oferiment d'estendre-li la mà per a "gestionar moltes qüestions fonamentals".

Per a Bonig, estaria "bé" que les qüestions internes es reservaren a "qüestions internes" i "es posaren a pensar què ha fet malament l'esquerra perquè, després de 20 anys de majories absolutes del PP a Alacant amb errors i encerts, l'alcaldia s'haja recuperat i hagen sigut incapaços de mantindre un projecte polític per a la ciutat i la Comunitat".

Per açò, ha insistit que desitja "el màxim encert" al PSPV per a resoldre els seus problemes interns a Alacant perquè és un partit "necessari en la construcció d'aquesta comunitat", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento