Comunitat Valenciana

El jutge suspèn un altre juí contra Semedo (Vila-real CF) per lesions després d'un acord extrajudicial amb la víctima

  • VALÈNCIA, 24 (EUROPA PRESS)
Semedo en una imatge d'arxiu després de ser detingut
Semedo en una imatge d'arxiu després de ser detingut
EUROPA PRESS
Semedo en una imatge d'arxiu després de ser detingut

El Jutjat d'Instrucció número 12 de València ha suspès un dels juís que tenia pendent el jugador del Vila-real CF Rubén Semedo per unes presumptes lesions lleus després d'aconseguir un acord extrajudicial amb la víctima que inclou una indemnització. És la segona vegada que ocorre, ja que en un altre incident que tenia pendent se li va absoldre en pactar amb els presumptes lesionats.

Semedo, de 23 anys i nacionalitat portuguesa, havia d'asseure's aquest dimarts en el banc dels acusats per un incident que va tindre lloc el passat mes d'octubre a l'eixida d'una discoteca quan presumptament va colpejar un altre jove amb una botella en el cap i li va ocasionar lesions lleus.

La vista, prevista per a les 11 hores per un delicte lleu de lesions, s'ha hagut de suspendre després de requerir-ho les dos parts -acusació i defensa- en haver arribat a un acord extrajudicial que inclou una compensació econòmica. Així, la jutgessa ha donat ara 10 dies perquè el denunciant comunique si continua endavant amb l'acusació contra el jugador, suspès de sou i de feina pel club.

Es tracta, segons ha explicat l'advocat de Semedo, Jorge Albertini -director del despatx internacional penal Abogados Albertini- d'un tràmit processal pel qual se suspèn el juí fins que les parts confirmen que realment han arribat a un acord mitjançant un escrit que es presentarà en un parell de dies, ha dit en declaracions als mitjans de comunicació.

"En aquest procediment -ha asseverat- s'ha arribat a un acord amb l'altra part, han quedat clares les discrepàncies que hi havia i queda nul el procediment, de manera que es determina que Rubén no ha sigut responsable dels fets dels quals havia sigut denunciat", ha ressaltat. L'acord, segons ha pogut saber Europa Press, no reconeixeria la culpabilitat del jugador i ho justificaria en la seua delicada situació judicial.

El lletrat ha aprofitat per a anunciar que va a tornar a demanar la llibertat per al seu representat, a la presó per un altre incident que va tindre pel qual se li atribueixen presumptes delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions, amenaces, detenció il·legal, tinença il·lícita d'armes i robatori amb violència.

"És un xic de 23 anys, representant modèlic de la selecció portuguesa de futbol i hi ha informes que acrediten que Rubén és una persona respectuosa i un professional en tota regla", ha manifestat per a agregar que els fets que se li atribueixen en la causa que li queda pendent són "infundats".

Així, ha explicat que Semedo, "en ser una persona pública, les denúncies van dirigides cap a ell perquè saben que és la persona que pot solucionar i pagar algun tipus d'indemnització. Però en tot cas, Rubén no és autor dels fets", ha insistit. "S'estan cometent una sèrie d'imprecisions per les quals es pretén portar al meu client com a acusat i públicament ja se li ha condemnat", ha lamentat.

I ha agregat: "La persona que denuncia Rubén està denunciada pel meu client per una presumpta estafa. I crea una història fantàstica i novelesca, però... Quina necessitat té el meu client de lligar una persona, de colpejar-li i de robar-li per 5.000 euros?; Per 5.000 euros el meu client va a actuar com si fóra un vulgar delinqüent?", s'ha preguntat.

"EL MEU FILL ÉS INNOCENT"

Adelaida, la mare de Semedo, ha explicat als mitjans de comunicació, visiblement emocionada, que el seu fill és "innocent": "Per favor, que li donen una oportunitat al meu fill perquè és innocent. Ell va ser víctima d'una estafa", ha repetit.

Així, s'ha preguntat si un "professional" com el seu fill no es mereix una credibilitat: "Per què tothom ho ha de condemnar? No hi ha proves. Rubén és innocent, no va fer això. Per què no es creu en la seua innocència? El meu fill no és culpable d'aquestes acusacions. És un futbolista que vé ací a jugar. La seua família està amb ell", ha dit.

"Demane ajuda -ha agregat- perquè es comprove la innocència de Rubén. És un internacional portugués, un futbolista, un professional. No entenc per què se li acusa. No és just. Que algú faça justícia i no caiga per terra", ha reclamat. "Rubén està patint molt, desesperat perquè no ha fet res per a estar en aquesta situació", ha lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento