Comunitat Valenciana

Els sindicats desconvoquen 15 dies més la vaga en el tramvia de València en avançar la negociació amb Ferrocarrils

  • Els sindicats del Comité de Vaga de conductors de tramvia de València han desconvocat altres 15 dies més la vaga, amb el que ja no tindran lloc les parades parcials programades entre aquest dissabte, 21 d'abril, i dissabte que ve 5 de maig, segons ha informat la Generalitat Valenciana en un comunicat.
Tramvia al seu pas per una parada de València
Tramvia al seu pas per una parada de València
GVA
Tramvia al seu pas per una parada de València

La decisió ha arribat després que la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el Comité de Vaga hagen avançat en la negociació oberta aquest mes. L'acostament de postures i la possibilitat d'acord ja va facilitar que es desconvocaren les parades des del 10 d'abril fins a aquest divendres, 20 d'abril.

Segons consta en la desconvocatoria depositada en el registre general d'FGV, els sindicats desconvoquen les parades "a fi de continuar amb les reunions per a intentar aconseguir acords".

Des de Ferrocarrils reiteren el seu objectiu d'"aconseguir superar definitivament el conflicte laboral plantejat des de fa més d'un any pels maquinistes del tramvia".

En les últimes reunions van participar els sindicats SIF, UGT, CCOO, SCF, CGT i SF-IV, que ja van constatar un acostament de postures a falta de concretar i desenvolupar les propostes, recorden des de la companyia pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento