Comunitat Valenciana

Interceptats 325 quilos de cocaïna en dos contenidors carregats de peres i panses al Port de València

  • Agents de la Guàrdia Civil i efectius de l'Agència Tributària han interceptat 325 quilos de cocaïna en dos vaixells al Port de València, en el marc de dos operacions que, segons ha destacat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, han suposat un "colp més" al narcotràfic. La droga anava oculta en dos contenidors carregats de peres i panses.
Interceptats 325 quilos de droga al Port de València
Interceptats 325 quilos de droga al Port de València
DELEGACIÓ DEL GOVERN
Interceptats 325 quilos de droga al Port de València

Les dos embarcacions arribades al Port de València procedien de San Antonio (Xile) i la Guàrdia Civil investiga ara la destinació de la droga en una operació que continua oberta. La substància intervinguda haguera arribat a un preu de 16 milions d'euros en el mercat.

La droga es va interceptar en dos moments: dilluns passat en un contenidor frigorífic que transportava peres i amb 250 quilos de cocaïna en borses i dimarts en un altre contenidor que portava panses i altres 75 quilos d'estupefaent.

La droga hauria sigut introduïda amb el sistema del ganxo perdut, consistent a introduir-la en el contenidor al port d'origen o escala, sense que l'exportadora de la càrrega legal tinga coneixement.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento