Comunitat Valenciana

Justícia diu que autoritzà l'abonament de la pericial demanada pel jutjat que investigava el finançament de PSPV i Bloc

  • La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha assegurat aquest dimarts que va autoritzar a l'abril de 2017 el pressupost previst per a realitzar una pericial en el marc de les diligències prèvies del Jutjat d'Instrucció número 21 de València, que investigava el presumpte finançament irregular del PSPV i Bloc en la campanya electoral de 2007.

Segons ha indicat, el 22 de març de 2017 el jutjat va demanar al Servei de Gestió d'Unitats i Planificació de l'Oficina Judicial de la Direcció general de Justícia que autoritzara la designació d'un agent de la propietat immobiliària de Madrid per a la realització d'una taxació pericial acordada en la causa, que havia sigut declarada secreta.

El 28 de març de 2017 el cap del Servei de Gestió d'Unitats i Planificació de l'Oficina Judicial de la Direcció general de Justícia va sol·licitar al jutjat informació sobre el cost de la pericial ordenada.

El 7 d'abril de 2017 el jutjat informa que la pericial consisteix en la valoració d'un immoble i que el cost de la mateixa ascendeix a 2.000 euros més IVA i el 19 d'abril de 2017 s'autoritza el pressupost previst per a la realització de l'informe pericial.

Autoritzat l'abonament del cost de l'informe pericial ordenat per la titular del Jutjat d'Instrucció número 21 de València, aquesta conselleria "no ha tingut cap altra intervenció en eixe assumpte, havent romàs aliena a qualsevol circumstància relacionada amb eixe assumpte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento