Comunitat Valenciana

Tres detinguts a Alacant per agredir sexualment una jove de 19 anys a la qual van conéixer en una discoteca

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant tres homes acusats d'agredir sexualment una jove de 19 anys a la qual un d'ells va conéixer prèviament en una discoteca, segons ha informat Prefectura en un comunicat. En l'incident va participar una quarta persona a la qual se li està buscant.
Un dels detinguts a Alacant
Un dels detinguts a Alacant
CNP
Un dels detinguts a Alacant

Els homes, de nacionalitat algeriana i de 19, 28 i 34 anys, presumptament van cometre l'agressió un dissabte de matinada. Un d'ells va conéixer a la víctima en una discoteca i, després de convidar-la a begudes alcohòliques, li va insistir que li acompanyara a la seua casa.

Una vegada allí van eixir tres joves de les habitacions i al costat de la persona que havia conegut hores abans la van agredir, resultant infructuosos els intents de fugida de la jove.

Posteriorment, un dels sospitosos va conduir a la víctima al carrer, on desesperadament va demanar auxili en el primer establiment comercial que va trobar. Des d'allí, una telefonada va alertar els agents dels fets.

La víctima, de 19 anys, va ser traslladada i atesa en l'Hospital General d'Alacant, mentre els agents practicaven tot tipus de gestions a fi de localitzar i detindre als presumptes autors de l'agressió.

Escasses hores després, els agents van localitzar i van detindre dos dels sospitosos, tenint indicis fundats que un altre podria tindre la intenció de fugir del país via aèria, per la qual cosa ràpidament van establir un dispositiu en l'aeroport de l'Altet (Alacant) que va concloure amb la detenció d'aquesta persona.

Dos dels detinguts passaran al llarg d'aquest dilluns a disposició judicial a Alacant i l'altre a Elx.

La investigació ha sigut duta a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria Provincial d'Alacant, els qui continuen realitzant tasques d'investigació a fi de localitzar i detindre l'altre subjecte que presumptament va participar en els fets delictius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento