Comunitat Valenciana

Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers i convoca entrevistes a València per al divendres 20

  • Air Nostrum ha engegat un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la seua plantilla. Dins de la gira per diverses localitats d'Espanya, responsables de la companyia visitaran València divendres que ve 20 d'abril per a realitzar entrevistes.
Air Nostrum.
Air Nostrum.
Europa Press - Archivo
Air Nostrum.

Serà una jornada de portes obertes en la qual els interessats podran conéixer una visió interna de l'empresa i de les característiques del treball, que requereix d'un bon nivell d'anglés, informa l'aerolínia en un comunicat.

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc en l'hotel NH València Center, en el carrer Ricardo Micó, 1, a partir de les 9.30 hores. Els interessats han d'introduir prèviament el seu currículum en la web de la companyia, inscrivint-se en l'oferta de jornada de portes obertes a través de l'enllaç 'http://www.airnostrum.es/airnostrumempleo/'.

Ja en l'entrevista en l'hotel, els aspirants han d'aportar dos fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si calguera, el permís de residència i treball, així com tres còpies del currículum i una certificació d'estudis.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació per a obtindre el certificat de vol junt amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les aeronaus de la companyia.

Amb 200 vols diaris i més de quatre milions de passatgers anuals, Air Nostrum opera per al grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura 425 milions d'euros i compta amb més de 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento