Comunitat Valenciana

La negociació per al pavelló de València Basket "va per molt bon camí"

  • Així ho assegura Ribó, que diu que el projecte avança "cap a la idea de la concessió" com a fórmula més probable.
  • "Les coses s'han de fer amb la màxima velocitat possible però amb la màxima serietat possible", diu l'alcalde.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
Europa Press - Archivo
L'alcalde de València, Joan Ribó.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat aquest dijous que la negociació entre l'Ajuntament i l'empresari Juan Roig per a la construcció en la ciutat d'un nou pavelló per al València Basket "va per molt bon camí" i que avança "cap a la idea de la concessió" com a fórmula per a posar a la disposició dels promotors del projecte el sòl de propietat municipal en el qual s'ha proposat.

"No hi ha acord final firmat però anem per bon camí", ha assenyalat Ribó. El responsable municipal s'ha pronunciat d'aquesta manera, en declaracions als mitjans de comunicació, després de participar en la inauguració de l'exposició 'Bones notícies per al planeta', preguntat per aquesta negociació.

"Estem avançant molt en aquest tema", ha indicat el primer edil, que ha considerat que es tracta d'"una bona iniciativa" per a la capital valenciana i ha mostrat la disposició del consistori al fet que "es faça".

No obstant açò, Joan Ribó ha precisat que ha d'escometre's "després de fer un estudi seriós" per a evitar "errors" com els quals "es van cometre en el passat" amb altres grans infraestructures plantejades per a València.

"Moltes reunions"

Preguntat per si aquest dimecres es va celebrar una reunió entre representants del consistori i de l'empresari Juan Roig per a abordar la construcció d'un nou pavelló, l'alcalde no ha precisat "si va ser ahir o despús-ahir". Ha indicat que "hi ha hagut una reunió fa molt poc de temps per a parlar d'eixe tema" encara que ha assenyalat que ell no estava present.

El responsable municipal ha destacat que s'estan celebrant "moltes reunions" i que "la cosa va per molt bon camí". "Les coses s'han de fer amb la màxima velocitat possible però amb la màxima serietat possible. No volem repetir en aquesta ciutat errors terribles", ha insistit Ribó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento