Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per agredir la seua exparella a l'eixida del treball i portar 16 grams de cocaïna

  • La Policia Nacional ha detingut a València un home de 45 anys per presumptament agredir la seua exparella a l'eixida del seu treball i portar damunt dos bosses amb més de 16 grams de cocaïna, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.
Policia, agent, policia a València
Policia, agent, policia a València
JEFATURA SUPERIOR CV
Policia, agent, policia a València

L'agressió es va produir a primera hora del matí, sobre les 7.30, en el districte valencià de Patraix. La dona va manifestar als policies que, en acabar el seu torn de treball, el seu ex li havia agredit.

La víctima presentava blaüres visibles en bíceps, tríceps i muscles, a més del pòmul dret unflat, encara que es va negar a rebre assistència sanitària.

Després de diverses batudes per la zona, els agents van localitzar en un carrer proper al suposat agressor, que va reconéixer a l'instant que li havia agredit en el seu lloc de treball. Portava damunt dos bosses de cocaïna amb un pes de més de 16 grams, així com 330 euros en metàl·lic.

Aquest home, de nacionalitat colombiana, va mantindre amb la víctima una relació sentimental durant deu anys, que van finalitzar fa dos. Segons la Policia, des de fa tres anys la maltractava tant psíquica com físicament durant els caps de setmana.

El sospitós compta amb antecedents i ha sigut arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit en l'àmbit familiar i un altre contra la salut pública. Li han decretat una mesura cautelar de prohibició d'aproximació a la víctima de 500 metres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento