Comunitat Valenciana

Metrovalencia inicia una campanya per a conscienciar sobre l'adopció d'animals

  • 'FGV Adopta' compta amb la col·laboració de diverses protectores d'animals.
  •  L'empresa ha instal·lat un centenar d'instantànies de gossos i gats que busquen llar.
Una de las imágenes de la campaña
Una de las imágenes de la campaña
FGV
Una de las imágenes de la campaña

Metrovalencia ha instal·lat un centenar d'instantànies de gossos i gats que busquen llar per a conscienciar als usuaris sobre l'adopció. Els cartells mostren a l'interior dels trens la foto d'un animal que està en situació d'adopció, juntament amb les dades de la protectora en la qual es troba.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana s'ha sumat a través de la seua Línia 0 a aquesta campanya impulsada per diversos treballadors de la companyia. 'FGV Adopta' compta amb la col·laboració de diverses protectores d'animals de València, com Adaana, La perrita valiente, Karma felino i Spasav.

Protagonitzen la iniciativa al voltant de 100 animals de companyia, entre gats i gossos com a Golosa, amb l'objectiu que puguen aconseguir una família adoptiva. Es tracta de la primera vegada que Ferrocarrils se suma a una d'aquestes campanyes destinades a afavorir l'acolliment d'animals de companyia.

Campanya a les xarxes socials

Els interessats també poden difondre les fotos dels vinils exposats en xarxes socials, al costat del hashtag '#AdoptaFGV'. Com a colofó, en les pròximes setmanes s'instal·laran taules informatives en algunes de les estacions més concorregudes de la xarxa de Metrovalencia.

Els organitzadors d'aquesta campanya han obert un procés de finançament col·lectiu a través de l'enllaç 'https://www.leetchi.com/c/adopta-fgv' per a rebre microdonacions.

Dins de la seua Línia 0, FGV cedeix espais en les seues instal·lacions i trens per a la presentació d'iniciatives solidàries, amb la finalitat de fomentar la sensibilització i consciència social entre els usuaris de Metrovalencia i el TRAM d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento