Comunitat Valenciana

El Departament de Salut de la Ribera incorpora 30 professionals

  • Aquests "reforços de plantilla" formen part, sobretot, dels àmbits de la Infermeria i d'Administració.
  • La Generalitat contractarà "gradualment" al llarg de 2018 303 professionals, en els quals s'integren aquests.
Hospital Universitario de La Ribera
Hospital Universitario de La Ribera
ARCHIVO
Hospital Universitario de La Ribera

El Departament de Salut de la Ribera ha començat a rebre els "reforços de plantilla" planificats per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual cosa ha ampliat els seus treballadors amb 30 nous professionals.

Els nous treballadors són, especialment, personal d'Infermeria i d'Administració, ja que l'objectiu és reforçar determinats serveis, com els assistencials, d'atenció primària, la Unitat de Vigilància intensiva (UCI), Urgències i plantes d'hospitalització quirúrgica, segons ha informat la Generalitat Valenciana en un comunicat.

L'administració valenciana, que va assumir la gestió pública directa del centre el passat 1 d'abril, contractarà "gradualment" al llarg de 2018 303 professionals, en els quals s'integren aquests 30, amb la finalitat de fer front al "dèficit de personal" amb què comptava el Departament de Salut de la Ribera i d'aquesta forma "equiparar la seua plantilla" a les ràtios de la resta de departaments de gestió pública directa.

La Generalitat destaca que, després de l'extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió, la Conselleria de Sanitat s'ha subrogat els 1.423 treballadors indefinits amb què comptava el Departament de Salut.

A aquest se sumen altres 254 treballadors eventuals que l'Administració ha cobert a través de la borsa de treball i dels quals, en aquests primers dies, ja s'ha incorporat "pràcticament el cent per cent".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento