Comunitat Valenciana

Puig veu "intolerable" i una "ignomínia" que els Pressupostos no incloguen la subvenció al transport a València

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha qualificat d'"intolerable" que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2018 no incloga la subvenció a l'Autoritat Metropolitana de Transport de València, i ha demanat a PP i a Ciutadans que "rectifiquen immediatament" perquè si no "seran corresponsables de la ignomínia que pateix València".
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
GVA - Archivo
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans després de conéixer, segons ha explicat, que els PGE registrats aquest dimarts pel ministre, Cristóbal Montoro, en el Congrés no incorporen aquesta reivindicació per al transport metropolità de la ciutat del Túria.

"Ens pareix intolerable i exigisc immediatament als grups que li donen suport a eixos pressupostos, tant al PP com Ciutadans, que rectifiquen immediatament", ha assenyalat el 'president', que ha recordat que el propi ministre Montoro i el president del Govern, Mariano Rajoy, li van prometre eixa subvenció.

Per açò, ha criticat que "una altra vegada es margine d'una manera absolutament injusta l'àrea metropolitana de València, que és l'única que no compta amb el suport del govern".

"Des dels Corts i des del govern valencià farem totes les iniciatives que siguen oportunes, però exigisc ja immediatament a eixos grups que estan donant suport a aquest pressupost que rectifiquen de manera immediata, perquè si no són corresponsables de la ignomínia", ha reiterat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento