Comunitat Valenciana

Ribó sobre presumpte finançament de PSPV i Bloc: "Per a mi és totalment alié com a persona i com a partit"

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest dijous, en relació amb el presumpte finançament irregular del PSPV i Bloc en 2007 que s'investiga judicialment, que aquesta és una qüestió "aliena" per a ell "com a persona i com a partit".
L'alcalde de València, Joan Ribó.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
Europa Press - Archivo
L'alcalde de València, Joan Ribó.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de visitar l'activitat de tennis per a xiquets i xiquetes 'Tennis al carrer' en la Plaça de l'Ajuntament de València, preguntat per aquest assumpte.

"He de dir que en 2007 vaig tornar a fer classes en l'Institut de Meliana (València) i que vaig estar fent classes fins el 2010. Per tant, és una cosa que per a mi és totalment aliena com a persona i com a partit", ha assenyalat el primer edil.

Després d'açò, ha asseverat que "els presumptes problemes de finançament no tenen a veure amb la coalició", Compromís, a la qual pertany ell i de la qual forma part el Bloc. "Tenen a veure amb un partit d'ella", ha agregat en eixe sentit.

Joan Ribó ha manifestat que aquest és "un tema que s'ha de depurar" i "investigar". "La justícia ha de fer el seu treball i en funció d'això ho veurem", ha exposat, al que ha agregat que no té "molt més que dir" perquè "ho desconec" i "no té a veure amb la ciutat de València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento