Comunitat Valenciana

La Pèrgola de la Marina de València s'ompli de música a la primavera

  • Els dissabtes es programen concerts de grups i artistes com Juan Celada, Miqui Puig, Papaya o Sokolow.
  • Els diumenges les societats musicals del districte marítim ofereixen concerts per a difondre aquesta música.
Concerts en La Marina
Concerts en La Marina
LA MARINA
Concerts en La Marina

La recuperada pèrgola modernista de la Marina de València dóna la benvinguda a la primavera amb una programació musical permanent de concerts durant els caps de setmana.

Als matins, amb el mar de fons, se succeiran actuacions destinades a tots els públics i gustos musicals, d'entrada lliure i gratuïta. Així, els dissabtes, d'11.30 a 14.30 hores, continuen els Concerts de la Marina en la Pèrgola de Cerveses Alhambra. El pròxim 31 de març actuaran Pablo Und Destruktion i Galavera.

Al costat del seu paisà i amic Nacho Vegas, Pablo representa el paper d'escriptor que canta o músic que escriu. Galavera està format per Raúl Tamarit (Los Radiadores) i Vanessa Juan, parella artística i sentimental.

Dissabte 7 d'abril actuaran Juan Zelada + Santero y Los Muchachos. Juan Zelada estrena el seu tercer àlbum, 'Be Somebody', a València, una mescla d'estils que barreja soul, blues i funk per a consolidar un so propi. L'esperit de la música negra universal es fusiona en una distingida paleta de colors on gèneres com el bluegrass, la música gospel o el rock compten amb la seua pròpia veu.

El 14 d'abril és torn per a Miqui Puig i Sueezo. Miqui Puig, en els seus començaments amb Los Sencillos i ara al costat de la seua banda, L'Agrupació Cicloturista, sempre ha tingut clar un objectiu: fer ballar al públic amb els seus ritmes northernsoul, pop i rock.

Dissabte 21 d'abril pujaran a la pèrgola els grups Papaya i Sokolov. Papaya presentarà 'Corazón abierto', el segon àlbum del projecte liderat per Yanara Espinozay el fruit d'un treball tenaç emprès des de 2015 al costat dels seus dos companys d'aventures, Miguel Aguas i Sebastián Litmanovich. I serà la reafirmació del seu compromís amb una forma oberta d'entendre la música pop i la vida en general.

Finalment, el 28 d'abril tornaran a la pèrgola els valencians Electrònica 360o The Basement, que demostren que és possible el concepte "música electrònica per a tota la família", diürna i a l'aire lliure.

Els diumenges tornen les bandes de música

Des del 15 d'abril fins al 24 de juny, cada diumenge al matí, les societats musicals del districte marítim tornaran a ser protagonistes en La Marina de València.

Després de l'èxit del passat cicle de tardor, tornaran els Concerts a la Pèrgola que La Marina de València, al costat de l'Ajuntament de València i l'Autoritat Portuària de València, ha organitzat per a difondre la música de les bandes dels Poblats Marítims.

Els concerts se celebren a l'aire lliure en la recuperada pèrgola modernista, situada en la Plaça de la Sal. Comencen les 12 hores i són també d'entrada lliure i gratuïta.

La programació de les societats musicals

La programació musical en la pèrgola forma part de les actuacions que està desenvolupant el Consorci València 2007 per a crear reclams atractius que òmpliguen de vida els espais de la Marina de València, a través d'una oferta permanent d'esdeveniments relacionats amb la cultura, la sostenibilitat i la innovació.

15 d'abril. Societat Ateneu Musical del Port.

22 d'abril. Agrupació Musical Santa Cecilia del Grau.

29 d'abril. Centre de Música i Dansa de Natzaret.

6 de maig. Societat Musical Unió de Pescadors.

13 de maig. Societat Musical Poblats Maritims.

20 de maig. Societat Ateneu Musical del Port.

27 de maig. Agrupació Musical Santa Cecilia del Grau.

3 de juny. Centre de Música i Dansa de Natzaret.

10 de juny. Societat Musical Poblats Maritims.

17 de juny. Societat Musical Unió de Pescadors -aquest últim començarà a les 12.30 hores-.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento