Podem proposa Irene Gómez com a secretària 2a de la Mesa de les Corts
Podem proposa Irene Gómez com a secretària 2a de la Mesa de les Corts PODEM

El grup parlamentari de Podem en Les Corts Valencianes proposarà que Irene Gómez, que accedirà a l'acta de diputada en el pròxim ple, ocupe la vacant en la secretària segona de la Mesa que va quedar després de la renúncia del parlamentari per Castelló, Marc Pallarés.

Nascuda al Perú, és llicenciada en dret i doctorada en Dret Constitucional per la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Ha treballat en l'àrea legislativa del grup parlamentari de Podem en el parlament valencià des de 2015, segons ha informat la formació en un comunicat.

Gómez té estudis en Administració i Finances i un postgrau en igualtat i gènere per la UJI. Va ser presidenta de l'associació de dones immigrants Castelló-Almuinca.

Al llarg de la seua carrera, ha treballat en la Fundació Isonomia en el departament de projectes internacionals. A nivell orgànic és la secretària de finances.

Marc Pallarés va renunciar a l'acta després de l'últim ple de les Corts per motius familiars i professionals, per a reincorporar-se a la Universitat Jaume I de Castelló, on és docent.

Consulta aquí más noticias de València.