Ribó veu la situació a Catalunya "molt preocupant" i creu que "una qüestió política s'ha de resoldre políticament"
Ribó veu la situació a Catalunya "molt preocupant" i creu que "una qüestió política s'ha de resoldre políticament" AYUNTAMIENTO DE VALENCIA - Archivo

Així s'ha pronunciat el primer edil en declaracions als mitjans després d'un acte en l'Ajuntament, on ha subratllat que li agradaria que les manifestacions "de les aspiracions d'una part significativa de la gent de Catalunya" es continuaren desenvolupant "per mitjans pacífics com fins ara".

Ribó ha indicat que una qüestió política ha de resoldre's per eixa mateixa via i quan no es fa així el que s'aconsegueix és "postergar-la" d'una banda i, per una altra, provoca que el Govern estatal estiga "totalment letàrgic, sense fer un pas ni en això ni en res", com "una estàtua de sal".

"És molt preocupant perquè arriba un moment que ens podem trobar amb que la democràcia espanyola quede seriosament afectada com a conseqüència d'una sèrie de decisions d'aquest tipus", ha advertit l'alcalde, que ha lamentat "el no fer res de Mariano Rajoy, el deixar que les coses es podrisquen".

Sobre aquest tema, ha agregat: "Les coses s'estan podrint d'una forma que a mi em preocupa i que podrien tindre conseqüències que espere no passen d'ací".

Consulta aquí más noticias de València.