Comunitat Valenciana

Rivera, sobre possibles candidats de Cs a la Comunitat Valenciana: "Seran els militants els qui decidisquen"

  • El president de Cs, Albert Rivera, ha assenyalat aquest divendres que els candidats de la formació taronja tant a les alcaldies de les tres principals ciutats de la Comunitat Valenciana com a la Generalitat els decidiran els militants mitjançant processos de primàries.

Així ho ha indicat Rivera als mitjans de comunicació a València, en ser preguntat pels futurs candidats de Cs en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals i si, entre ells, figuraria el portaveu de Cs en el consistori valencià, Fernando Giner.

Sobre aquest tema, ha destacat "el gran treball" de Giner en l'Ajuntament valencià com, al seu juí, així ho demostren els sondejos. "Ací estan les enquestes que ens situen com a possibles guanyadors de les eleccions a València i Alacant i assenyalen una pujada molt forta a la Comunitat", ha destacat.

Per tant, ha mostrat el seu desig que Cs "puga governar en un futur tant en la ciutat de València, com a Alacant, Castelló i a la Comunitat", però ha eludit donar noms. "En el meu partit tenim el sa costum de celebrar primàries i seran els militants els que decidisquen el candidat a les alcaldies i a la Comunitat", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento