Comunitat Valenciana

Detingut un guàrdia civil jubilat per intentar matar la seua dona malalta en una residència de València

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un ancià, guàrdia civil jubilat, per intentar matar la seua dona malalta d'alzheimer en una residència després de fer-li diversos corts en el coll. Després es va autolesionar, segons ha pogut saber Europa Press.
Policia nacional d'esquena
Policia nacional d'esquena
EUROPA PRESS - Archivo
Policia nacional d'esquena

L'incident va tindre lloc el diumenge al matí en una residència geriàtrica de València en la qual estava ingressada la víctima a causa de la malaltia que patia.

Eixe dia va acudir a visitar-la el seu marit, de 82 anys, i presumptament li va realitzar diversos corts en el coll amb un ganivet. La dona va poder escapar i va eixir al corredor a demanar auxili mentre l'home romania en l'habitació autolesionant-se.

La Policia es va desplaçar fins a la residència i va comprovar que l'ancià tenia sang en el coll, en les mans i en la roba i no atenia als requeriments dels agents. Així, van haver de reduir-li i li van retirar el ganivet.

Els policies li van emmanillar i l'ancià va intentar arrabassar llavors l'arma a un dels companys manifestant que volia morir. Va afirmar que la seua dona, en un moment de lucidesa, li havia dit que volia llevar-se la vida i ell també va voler matar-se per a "anar junts al cel".

L'home, sense antecedents policials, va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i els agents li van intervenir tant el ganivet que va usar en l'agressió com una navalla que portava en una butxaca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento