Detingut un guàrdia civil jubilat per intentar matar la seua dona malalta en una residència de València
Detingut un guàrdia civil jubilat per intentar matar la seua dona malalta en una residència de València EUROPA PRESS - Archivo

L'incident va tindre lloc el diumenge al matí en una residència geriàtrica de València en la qual estava ingressada la víctima a causa de la malaltia que patia.

Eixe dia va acudir a visitar-la el seu marit, de 82 anys, i presumptament li va realitzar diversos corts en el coll amb un ganivet. La dona va poder escapar i va eixir al corredor a demanar auxili mentre l'home romania en l'habitació autolesionant-se.

La Policia es va desplaçar fins a la residència i va comprovar que l'ancià tenia sang en el coll, en les mans i en la roba i no atenia als requeriments dels agents. Així, van haver de reduir-li i li van retirar el ganivet.

Els policies li van emmanillar i l'ancià va intentar arrabassar llavors l'arma a un dels companys manifestant que volia morir. Va afirmar que la seua dona, en un moment de lucidesa, li havia dit que volia llevar-se la vida i ell també va voler matar-se per a "anar junts al cel".

L'home, sense antecedents policials, va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i els agents li van intervenir tant el ganivet que va usar en l'agressió com una navalla que portava en una butxaca.

Consulta aquí más noticias de València.