Comunitat Valenciana

NNGG mostra les seues condolences per la defunció de dos joves de l'organització en un accident de trànsit

  • El president de NNGG Espanya, Diego Gago, ha mostrat aquest dimarts les seues condolences per la defunció aquest diumenge de dos joves de 18 i 24 anys, que formaven part d'aquesta organització, en un xoc frontal a la Font de la Figuera (València).

Gago s'ha pronunciat en aquests termes als mitjans de comunicació a València, després de mantindre una trobada amb estudiants universitaris i emprenedors de la Comunitat Valenciana en el qual també ha participat el líder d'aquesta organització a la Comunitat, Juan Carlos Caballero.

"Mostrar en nom de la direcció nacional i regional de NNGG nostres condolences pel terrible accident de dos joves d'aquesta terra i que, a més, estaven lligades a la nostra organització", ha lamentat.

Les joves van morir aquest diumenge en un xoc frontal entre el seu cotxe i un camió en la N-344 a l'altura del municipi valencià de la Font de la Figuera (València).

De fet, res més conéixer-se la notícia, Caballero en el seu compte de Twitter va publicar: "Hui ens ha deixat Cristina Arroyo i Inma en un fatal accident. Dos companyes de NNGG CV exemplars. Tot l'afecte per a la família. DEP".

També, el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, va publicar un missatge de condol a la família. A més, aquest mateix dimarts ha indicat en el seu compte de Twitter que ha visitat la família de les mortes. "És inimaginable el dolor però teniu tot el suport de Tavernes de la Valldigna, de la Guàrdia Civil i de la Delegació del Govern. Una vegada més, les nostres sinceres condolences", apunta el missatge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento