Comunitat Valenciana

Oltra creu que Puig va ser "moderat i educat" amb el PP en les Corts "per al que se li pot dir"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat que el president, Ximo Puig, va ser aquest dijous en la sessió de control en Les Corts "moderat i educat per al que se'ls pot dir" als diputats del PP i nega que la seua invitació a "desfogar-se" a la portaveu 'popular' siga masclista: "Que jo sàpia, ens desfoguem homes i dones".
Imatge d'arxiu del ple de les Corts
Imatge d'arxiu del ple de les Corts
CORTS VALENCIANES - Archivo
Imatge d'arxiu del ple de les Corts

Així s'ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada sobre la invitació a "que es desfogue" que va realitzar Puig a Isabel Bonig durant la sessió de control. "Ací es desfoga tothom", ha dit la portaveu, que ha negat que hi haja masclisme després d'aquesta expressió.

A més, ha indicat que li pareix "el més normal del món" que Puig pronunciara aquestes paraules davant l'"espectacle" que munten els 'populars' en els plens amb Bonig al capdavant: "És per a veure-ho".

"Òbviament, quan un no pot parlar perquè no t'escoltes ni la veu perquè estan bramant com si s'acabara el món, doncs li dius que es desfogue i ja contestaré; em pareix d'allò més normal i educat, perquè t'entren ganes de dir altres coses", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento