Comunitat Valenciana

Cospedal crida el PPE a "lluitar hui més que mai contra la demagògia i el populisme" que vol "acabar amb la UE"

  • La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha instat els 'populars' europeus a "lluitar hui més que mai contra la demagògia, el populisme i tots aquells que volen acabar amb la major història d'èxit polític del món, que és la Unió Europea (UE)". A més, ha advertit: "Només si els europeus romanem units, Europa romandrà, si ens equivoquem en eixa destinació d'unitat, tindrem seriosos problemes, eixa és la gran lliçó que vam aprendre després de les terribles guerres mundials".
Jornades del PPE a València
Jornades del PPE a València
PP
Jornades del PPE a València

Així s'ha pronunciat Cospedal durant la inauguració del 'bureau' del grup popular al Parlament Europeu, que reuneix aquest dijous i divendres a València a més d'un centenar d'eurodiputats, davant els quals ha recordat l'adhesió d'Espanya al projecte europeu i que hui, 32 anys després, "lidera un nou impuls cap a una Europa més forta" apostant per "més Europa en allò fiscal, econòmic, financer o en una política de defensa i seguretat comuna".

Després d'afirmar que Espanya ha mostrat "la millor versió" en tres moments "clau" -com l'adhesió a la UE, l'entrada en l'euro i la crisi-, ha assegurat que "hui, al març del 2018, Espanya comença a mirar com acaba la crisi econòmica més dura patida a Europa des de la Segona Guerra Mundial", amb avanços superiors al 3% en el PIB, la creació de mig milió d'ocupacions a l'any o la recepció rècord de turistes. Tot açò, ha agregat, amb uns comptes "controlats, nets" i un dèficit que espera enguany baixe del 3%.

Així mateix, ha destacat que el PPE "sempre ha sigut el gran protagonista del somni europeu" perquè els 'populars' europeus són "defensors convençuts de la llibertat, de la iniciativa privada, l'afany de superació de l'individu, la llibertat de mercat i també de la solidaritat amb aquells grups socials més desfavorits".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento