Comunitat Valenciana

El túnel de Gran Via es tancarà durant els espectacles de llums en Russafa

  • L'objectiu d'aquesta mesura és millorar la seguretat i evitar aglomeracions.
  • S'han arribat a comptabilitzar en la zona fins a 3.000 persones al mateix temps.
  • Segons l'Ajuntament, "no està concebut per a suportar una afluència de públic tan multitudinària".
Entorn del túnel en Russafa
Entorn del túnel en Russafa
GOOGLE MAPS
Entorn del túnel en Russafa

El túnel per als vianants de la Gran Via Marqués del Turia de València es tancarà aquestes Falles durant els espectacles d'il·luminació en el barri de Russafa, per a evitar aglomeracions. Romandrà tancat de 19 hores a 2 de la matinada durant els dies 9, 10 i 11 de març i entre el dijous 15 i el dilluns 19, tots dos inclosos.

Aquesta mesura preventiva pretén millorar la seguretat durant els dies previs a les Falles i les principals jornades festives. De fet, segons informes de l'àrea de Protecció Ciutadana, altres anys s'han arribat a comptabilitzar en la zona fins a 3.000 persones al mateix temps amb una concentració de vuit persones per metre quadrat, destaca el consistori en un comunicat.

El túnel de Gran Via és un pas per als vianants que "no està concebut per a suportar una afluència de públic tan multitudinària" i que, a més, s'ha estret amb la recent reforma escomesa.

Per tant, "el més aconsellable és tancar-lo durant els espectacles d'il·luminació", ha precisat la responsable de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato. L'Ajuntament instal·larà cartells informatius amb els horaris en els quals romandrà tancat el pas.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento