Lufthansa augmenta en un 65% les operacions a València amb noves freqüències a Frankfurt i Munich
Lufthansa augmenta en un 65% les operacions a València amb noves freqüències a Frankfurt i Munich LUFTHANSA - Archivo

El director general del Grup Lufthansa a Espanya i Portugal, Carsten Hoffmann, ha presentat aquest dimecres en roda de premsa les noves freqüències, ja que Lufthansa incrementarà de tres a set els vols setmanals entre València i Munich, per la qual cosa hi haurà un vol diari a la capital bavaresa.

Així mateix, l'aerolínia també ha decidit ampliar els seus serveis a Frankfurt, amb un tercer vol diari directe entre la ciutat alemanya i València i, a partir del 25 de març, Lufthansa connectarà 42 vegades per setmana les dos ciutats a causa dels "bons resultats obtinguts fins ara".

Hoffmann també ha destacat que el Grup Lufthansa (Lufthansa, SWISS i Eurowings) oferirà a l'estiu de 2018 un total de 134 vols setmanals amb València com a destinació o procedència, la qual cosa suposa un augment del 24% pel que fa als 108 vols de l'any anterior i es preveu un 25% més de passatgers en aquests viatges.

Pel que fa a Alacant, on també opera un altre dels seus socis, Brussels Airlines, Hoffmann ha indicat que les quatre companyies del grup incrementaran les seues operacions en un 63%, amb 52 vols d'anada i tornada.

Hoffmann, que ha destacat l'"aposta amb força" per la regió i el seu "compromís" amb el mercat, ha explicat que a València i Alacant les activitats de les aerolínies del grup s'incrementaran en un 33%, amb 186 vols setmanals que operen en les dos ciutats valencianes.

No obstant açò, quant a la possibilitat d'operar en l'aeroport de Castelló, el director general de Lufthansa a Espanya i Portugal ha indicat que "és millor millorar l'oferta cada vegada més a València i Alacant que obrir un altre aeroport".

Consulta aquí más noticias de València.