Comunitat Valenciana

L'ocupació en Falles creixerà un 12% enguany, segons Adecco

  • L'hoteleria serà el sector que experimentarà un major increment.
  • La millora dels indicadors econòmics, les bones perspectives de les empreses i l'increment del turisme, claus.
Hoteleria
Hoteleria
EUROPA PRESS - Archivo
Hoteleria

L'ocupació en Falles creixerà un 12% enguany i millorarà les xifres de 2017, segons les dades del Grup Adecco, líder mundial en la gestió de recursos humans.

Tal com ha apuntat en un comunicat Víctor Tatay, director d'Adecco a Levante, "l'evolució de l'atur en la regió, la millora dels diferents indicadors econòmics i les bones perspectives de les empreses, units a la major taxa de turisme nacional i internacional ens fan pensar que enguany milloraran les xifres de contractació amb motiu de les Falles".

Per sectors, serà l'hoteleria el que experimentarà un major increment. La demanda creixent de cuiners, ajudants de cuina, personal de sala i cambrers "estan impulsant i impulsarà la contractació al voltant d'un 45%", ha apuntat.

El turisme i els hotels, per la seua banda, veuran créixer el nombre de contractes en un 30% cadascun. El sector turístic demandarà guies turístics, promotors i animadors, entre d'altres. Els hotels, en canvi, estan reforçant el personal de recepció, de sala i els cambrers de pis.

L'afluència de turistes nacionals i internacionals es veurà reflectida també en els aeroports, que ja estan contractant professionals com el personal de terra o els mossos de handling, la qual cosa suposarà un increment de prop del 10% en la contractació.

Finalment, el sector de distribució i retail es veurà afectat per les Falles. Les tendes hauran de proveir un major nombre de persones, per la qual cosa els reposadors, els promotors, els caixers i els demostradors trobaran oportunitats d'ocupació en aquestes setmanes. De fet, enguany la contractació en aquest sector creixerà un 7%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento