Comunitat Valenciana

Bonig reclama a Puig que condemne i exigisca responsabilitats per l'aparell d'escolta en l'Ajuntament d'Alacant

  • VALÈNCIA, 5 (EUROPA PRESS)
Isabel Bonig
Isabel Bonig
EUROPA PRESS - Archivo
Isabel Bonig

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha reclamat aquest dilluns al president de la Generalitat i del PSPV, Ximo Puig, que condemne l'aparició d'un aparell d'escolta en la Regidoria d'Urbanisme d'Alacant i "exigisca responsabilitats" perquè qui governa en la ciutat és Gabriel Echávarri, "que és del PSOE a data de hui".

"Puig ha de dir alguna cosa i posar un poc d'ordre a Alacant", ha asseverat Bonig, que ha assegurat estar "atònita" davant aquest descobriment perquè "ja no sap un si està en alguna pel·lícula d'espies un poc cutre".

Després de recordar que sent ella ja va descobrir en la Vall d'Uixò (Castelló) en el seu moment una càmera oculta -"i governava PSOE i EU", ha dit- ha recalcat que "aquestes coses són inadmissibles en ple segle XXI". Segons ha incidit, és "intolerable" que es col·loque qualsevol instrument d'escolta o gravació en dependències públiques.

Per açò, ha assegurat que els 'populars' van a demanar explicacions primer i una vegada es donen analitzaran "si cal exercitar alguna acció legal" i "si hi ha arguments i dades suficients" aniran a la justícia.

"És inaudit", ha reiterat, per a agregar que "s'està vulnerant el dret constitucional a la privacitat, a la llibertat i a la intimitat". "És tan greu que espere que no només l'alcalde, sinó que el president Puig condemne aquests fets i exigisca responsabilitats", ha assegurat.

Segons ha dit, el govern a Alacant "és un verdader desastre" perquè estan "preocupats en aquestes coses en lloc d'estar gestionant els problemes" de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento