Comunitat Valenciana

Álex Montoya roda a València el seu primer llargmetratge, 'La gente'

  • Es tracta d'una coproducció valenciana de Nakamura Films i Kaishaku Films amb el suport de l'IVAC i À Punt Mèdia.
  • Es grava durant el mes de març en la zona de Poblats Marítims amb un repartiment de primer nivell.
Alex Montoya
Alex Montoya
CEDIDA
Alex Montoya

La ciutat de València, en concret la zona de Poblats Maritims, acollirà durant el mes de març el rodatge de 'La gente', comèdia que suposa el debut en el llargmetratge del cineasta Álex Montoya, en una coproducció de les productores valencianes Nakamura Films i Kaishaku Films.

La cinta, que ha comptat amb el suport de l'IVAC i d'À Punt Mèdia, versa sobre un grup de persones amb un objectiu comú, tractant de posar-se d'acord i enfrontant-se a la seua capacitat per a organitzar-se. "Units i separats. Iguals però diferents. Una proposta que qüestiona amb humor el concepte mateix de la participació", expliquen responsables de la producció en un comunicat.

La comèdia estarà protagonitzada per un repartiment "d'altura": Francesc Garrido ('Sé quién eres'), Cristina Plazas ('Velvet', 'Vis a vis'), Nacho Fresneda ('El ministerio del tiempo'), Lorena López ('Ella es tu padre'), María Juan ('Las noches en el club de la comedia'), Sergio Caballero ('Brava', 'La madre'), Jordi Aguilar ('El Bar'), Marta Belenguer ('Amar'), Greta Fernández ('Sé quién eres'), Jorge Silvestre ('Amar'), Juan Mandli ('Un suave olor a canela'), Irene Anula ('Los miércoles no existen'), Hwidar Abdelatif ('El príncipe', 'Fe de etarras') així com la col·laboració especial de Pablo Sánchez, cantant de La Raíz.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento