Woody Allen toca jazz pel Nou Any

L’aclamat cineasta novaiorquès actua l’1 de gener al Liceu amb la seva banda de jazz. Allen gaudirà fent sonar el clarinet.
Woody Allen, en primer terme, amb el clarinet i un dels companys de jazz (Arxiu).
Woody Allen, en primer terme, amb el clarinet i un dels companys de jazz (Arxiu).
Woody Allen, en primer terme, amb el clarinet i un dels companys de jazz (Arxiu).
Woody Allen i la New Orleans Jazz Band vestiran de jazz el Liceu el proper dia 1 de gener. El cineasta nord-americà i entusiasta músic del clarinet ofereix amb la seva banda un concert d’Any Nou dins d’una gira nadalenca europea que també inclou dues dates espanyoles més a les ciutats de San Sebastián i A Coruña els dies 2 i 3 de gener, respectivament.El recital d’avui el va anunciar la promotora de concerts The Project el passat mes de juliol, coincidint amb el rodatge d’Allen a Espanya del seu darrer film, protagonitzat pels espanyols Javier Bardem i Penélope Cruz.

El concert no desmenteix doncs l’anunci fet pel novaiorquès de no rodar mai més a Barcelona degut a les injerències institucionals en el seu treball com a director de pel·lícules.

Les entrades per al concert de Barcelona es van posar a la venda el passat 24 de juliol . La present gira és la més extensa que mai ha realitzat Woody Allen a Europa. A més de les tres esmentades ciutats, el jazz i el swing tradicional d’Allen i companyia hi serà a Lisboa, Brusel·les, Luxemburg, Atenes, París i Budapest

Woody Allen ha reconegut en diferents ocasions que les seves actuacions no es regeixen per la qualitat musical, sinó per les ganes de passar-s’ho bé amb els seus companys d’orquestra, per hobby.

A banda d’Allen, composen la banda Hedi Davis, director musical i baix; Conal Fowkes, contrabaix; Robert García, bateria; Cinta Sayer,piano; Simon Wettenhall, trompeta i Jerry Zigmont, al trombó.

El cineasta novaiorquès té una fructífera carrera a les esquenes, amb títols que passaran a la història del cinema, com ara Annie Hall (1977); Manhattan (1979); Misterioso asesinato en Manhattan (1993); Balas sobre Broadway (1994); Desmontando a Harry (1997) i Match Point (2005), entre moltes altres.

* Liceu. La Rambla, 51. El dia 1 de gener a partir de les 20.00 hores. Preu de les entrades: 20 a 120 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento