La web i la ràdio d'À Punt cobriran en directe les mascletaes de falles
La web i la ràdio d'À Punt cobriran en directe les mascletaes de falles JCF

À Punt Mèdia cobrirà els principals actes fallers que se celebren en la ciutat de València a partir d'aquest diumenge, 25 de febrer, amb la Crida de les Falles 2018. La pàgina web i la ràdio oferiran la tradicional crida les festes des de les Torres de Serrans amb comentaris en directe de dos periodistes de la casa.

Durant les pròximes setmanes, la nova radiotelevisió autonòmica també emetrà a través de la web, a partir del pròxim dijous, 1 de març, les mascletaes diàries des de la plaça de l'Ajuntament, cada dia a les dos de la vesprada, segons ha informat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) en un comunicat.

Paral·lelament, À Punt Ràdio oferirà als oïdors una "àmplia" cobertura informativa de les festes del 'cap i casal', des de l'inici dels butlletins horaris que arranquen la primera setmana de març.

Com a colofó, en la nit de Sant Josep del 19 de març, À Punt Mèdia estarà en la plaça de l'Ajuntament de València per a cobrir en directe la Cremà de la falla municipal, que també s'emetrà a través de la pàgina web.

Consulta aquí más noticias de València.