Comunitat Valenciana

Detingut un home i el seu nebot a València per robar segells i exigir al seu amo 3.000 euros per recuperar-los

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València un home de 72 anys i el seu nebot de 43 anys acusats dels delictes de furt i extorsió després de, pel que sembla, sostraure efectes de numismàtica i filatèlia valorats en 7.000 euros i posteriorment exigir-li a la víctima 3.000 per a recuperar-los. La víctima va denunciar immediatament el que li estava succeint, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Cotxe de Policia
Cotxe de Policia
ARCHIVO
Cotxe de Policia

Els policies van esbrinar la identitat del sospitós i que havia aprofitat un moment en què s'havia quedat a soles en l'establiment per a introduir tot el material furtat en una borsa del fem i marxar-se. La víctima en adonar-se de la sostració li hauria reclamat al sospitós que li'l retornara i pel que sembla aquest li havia remès al seu nebot.

Quan el propietari dels segells i monedes antigues li va exigir al nebot el seu material i efectes, aquest li va sol·licitar 3.000 euros per retornar-li'ls. La víctima va decidir no acceptar el xantatge i immediatament va denunciar els fets en la comissaria de Trànsits.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van localitzar als sospitosos, oncle i nebot, que després de les comprovacions oportunes van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de furt i extorsió. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento