Ajuntament de València, "sorprès" per que Moragues informe sobre la seguretat en Falles sense reunir-se la Junta
Ajuntament de València, "sorprès" per que Moragues informe sobre la seguretat en Falles sense reunir-se la Junta EUROPA PRESS

Menguzzato s'ha pronunciat així en declaracions a Europa Press després que Moragues mantinguera una reunió tècnica amb els comandaments policials de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil per a abordar la seguretat de les Falles. Després ha explicat als mitjans el contingut de la trobada.

Sobre aquest tema, l'edil ha manifestat que en el consistori estan "més que sorpresos" perquè "és la primera vegada que, davant la convocatòria el dilluns de la Junta de Seguretat Local, el delegat informa sense haver-se reunit amb representants autonòmics i de l'Ajuntament sobre quals són les mesures" a adoptar.

Menguzzato ha comentat que "precisament" el que dóna vàlua a la Junta és que allí estan totes les administracions "que de manera coordinada decideixen la seguretat davant un esdeveniment com són les Falles, i més en la situació d'alerta d'enguany", ha dit.

Al seu juí, "no és adequat fer política amb la seguretat. Açò no va de qui fa abans anuncis. El que hem aconseguit fer fins ara és fer-los tots conjuntament i coordinar als nostres policies i crec que que açò marca un abans i un després en la forma de fer política sobre temes de seguretat".

Consulta aquí más noticias de València.