Així mateix, la iniciativa arreplega constituir un grup de treball en Sanitat per a determinar els errors en la gestió dels casos vinculats a Dagda Platinium SL, mercantil que va facturar 7,2 milions d'euros de les intervencions que l'ex cap de Neuroradiologia Intervencionista de l'Hospital General d'Alacant, entre 2006 i fins el 2013, va realitzar en derivar pacients per a operar pacients de malformació arteri-venosa cerebral a un centre privat, Medimar. El cost de les intervencions ho va facturar aquesta empresa de la qual era apoderada la seua filla.

D'igual manera, la proposta aprovada insta a continuar realitzant el seguiment de la derivació de pacients des del sistema sanitari públic al privat, segons el protocol de la conselleria de Sanitat; que es garantisca el seguiment per equips multidisciplinaris de cada cas; assegurar els procediments adequats perquè tota intervenció i prova realitzada a pacients derivats siga adjuntada en la història clínica pública, així com insta el Govern a proporcionar "un finançament just" que garantisca la seua suficiència financera.

També proposa augmentar la inversió en autoconcert sanitari per a reduir les llistes d'espera. Per a açò, indica que es potenciarà l'activitat dels centres sanitaris en horaris de vesprada, adequant recursos per a millorar el rendiment de la xarxa sanitària pública.

Consulta aquí más noticias de València.