Comunitat Valenciana

Puig sobre l'Escola de Govern que planeja Pedro Sánchez: "La formació permanent és fonamental"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que la formació permanent és "fonamental", referint-se l'Escola de Govern que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, desitja formar i en la qual espera que acudisquen Felipe González, José Luis Rodríguez Zapatero, Alfredo Pérez Rubalcaba i Joaquín Almunia, cap dels quals li va recolzar en les primàries que li va guanyar a l'andalusa Susana Díaz.

"Tothom ha de tindre una mentalitat oberta a aprendre i a saber com uns altres han governat, és sempre positiu. Tot eixe background i tota eixa experiència no es pot perdre", ha indicat Puig després de presidir a València la firma del conveni entre la Generalitat i l'Ajuntament de València per a formació de la Policia Local. Encara que ha apuntat que "després cadascun ha de prendre les seues decisions".

D'altra banda, el president de la Generalitat Valenciana ha valorat la situació de l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel, qui ha comunicat al Tribunal Suprem (TS) que no acudirà aquest dimecres a declarar.

"Aquest matí he sentit que s'havia quedat a Suïssa, però no tinc la més remota idea, ni per què ho ha fet, ni què va a fer. Bastant em costa analitzar la realitat de la Comunitat València com per a saber què fa Anna Gabriel a Suïssa", ha finalitzat Puig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento